وي افزود:در گذشته اين رشته،شاخهاي از انسانشناسي زيستي(فيزيکي،جسماني) کاربردي به شمار ميرفت ولي امروزه به عنوان رشتهاي جداگانه داير شده است ودر کنار همکاري با جنبههاي نظري انسان شناسي و انسان شناسي پزشکي حقوقي ،براي تحقيقات جرم شناسي نيز بسيار مهم و حياتي به شمار مي رود.
به گفته وي، اين رشته از درون گنجينه فعاليتهاي انسان شناختي و انسانشناسي پزشکي حقوقي، در تعامل با رشتههاي ديگر براي فهم جرم و انجام تحقيقات مربوط به اَن مانند جرم شناسي ،رويه قضايي پزشکي وپزشکي حقوقي به فعاليت پرداخته است.
مردم شناسي از جمله رشته هاي مرتبط با ابعاد مختلف زندگي انسان است و در واقع امروز در جهان عنصري از زندگي انسان نيست که جدا يا دور از مطالعات مردمشناسي يا انسان شناسي قرار گيرد.
به گفته رضوانفر، کتاب ترجمهشده جهت معرفي موضوعات مربوط به رشته انسان شناسي پزشکي حقوقي است که به مطالعه هويت،اسکلت و استخوانهاي کم و بيش باقيمانده از انسان مي پردازدو موارد ياد شده مورد بحث و بررسي قرار ميگيرد.
وي ادامه داد: باز نمايي پرسش هايي که متناسب با انسان شناسي پزشکي حقوقي هستند به صورت جزيي تر از طريق هويت جنسي استخوانهاي گوناگون تعقيب مي شود.در کنار تشريح کالبدشناسي جمجمه اي و کالبدشناسي لگني ،استخوانهاي غير جمجمهاي براي تشخيص جنسيت اسکلت مورد بحث قرار گرفته شده است.اين بخش در مورد هويت جنسي با بر اَورد کردن و تخمين درباره سن به موفقيت بيشتري نزديک ميشود.
وي با بيان اينکه اَخرين کار مرتبط است با براَورد دايمي سن در طول مراحل گوناگون پيشرفت در کار، به ميراث آريا گفت: در اينجا همچنين تفاوتهاي جنسي در تشخيص سن مورد توجه قرار ميگيرد.همچنين در بخشي که به بازسازي قد و قامت از طريق ماندههاي اسکلتي مربوط است،روشهاي اَناتوميکي و رياضي استفاده مي شوند.
رئيس پژوهشکده مردمشناسي عنوان کرد: اين کتاب از روي مطالعه قد و قامت به دو چيز ديگر يعني تشخيص زمان و علت مرگ و بازسازي صورت توجه ميکند و نيز روال برداشت،حفظ و نگهداري مواد اسکلتي نيز ارايه شده است.
به گزارش ميراث آريا، کتاب مردمشناسي جنايي توسط سريندار ناس نوشته و عليرضا قبادي،راضيه زرين فرد و با همکاري مهناز شريفيان ترجمه شده است.
115/
انتهای پیام/